fbpx

Ouderapp software kinderopvang

Meer dan 10 upgrades voor een nog beter Wedaycare

Wedaycare nieuwe updates ouderapp

Met deze blog willen wij jou informeren voor de feestdagen 🎄 over de nieuwe updates in Wedaycare. Hieronder hebben wij per onderdeel de belangrijkste wijzigingen en nieuwe functies op een rijtje gezet.

✍️ Toestemmingsmodule

Met de toestemmingsmodule kunnen verschillende toestemmingen en verklaringen met betrekking tot de kinderen worden vastgelegd. Zo kunnen pedagogisch medewerkers op de groep in één oogopslag zien of de ouders toestemming of een verklaring hebben afgegeven.

Met een toestemming kan een ouder bijvoorbeeld toestemming geven voor buitenspelen of het mee mogen doen aan een activiteit, verklaren dat het kind is ingeënt of een zwemdiploma heeft.

De nieuwe toestemmingsmodule is geactiveerd voor jullie organisatie. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

💬 Omroepbericht versturen naar meerdere locaties
Het is nu mogelijk om naar meerdere locaties tegelijkertijd een omroepbericht te versturen. Hierdoor hoef je niet meer in te loggen bij meerdere locaties. Het gebruikersaccount dient wel gekoppeld te zijn aan meerdere locaties. 

💬 Bericht verwijderen 
Elk bericht dat is verzonden naar een ouder kan ook verwijderd worden. Dan is het bericht niet meer zichtbaar voor de ouder en medewerkers. 

👨‍👩‍👦 Relatienummer ouders KidsVision 
Op het kindprofiel wordt bij de contacten het relatienummer van de ouders in KidsVision getoond. 

📘 Handleiding toestemmingen instellen
Er is een nieuwe handleiding beschikbaar voor het toevoegen van toestemmingen. Deze kun je downloaden via de volgende link https://we.tl/t-U3fuJdY591

✍️ Toestemmingen voor ouders

Wanneer ouders inloggen in de OuderApp of portaal, kunnen zij de toestemmingen per kind zien door bij het onderdeel “toestemmingen” bij het betreffende kind te klikken.  De ouder kan hier de toestemming wijzigen. Dit kan door op een individuele toestemming te klikken. Een ouder kan een toestemming maar 1 keer wijzigen. Indien een ouder een toestemming wilt terugtrekken moet er contact opgenomen worden met de groep. 
 📘 Afwezigheid tijden instelling
Per type opvang is het mogelijk om een maximum tijd in te stellen dat ouders een afwezigheid kunnen doorgeven. Standaard hanteert de app 2 uur van te voren bij de BSO en 1 uur na starttijd voor de KDV. Wil je de tijden wijzigen neem dan contact op met onze support afdeling.

🇳🇱🇬🇧Taal beschikbaar in ouderapp 
De ouderapp en het portaal zijn beschikbaar in twee talen: Engels en Nederlands. Ouders hebben de mogelijk dit via instellingen aan te passen.

🎇Afbeeldingsformaat aangepast
Afbeeldingsformaat is aangepast in het dagboek en in het fotoalbum van de ouderapp en portaal. Dit zorgt voor het sneller laden van de foto’s en minder data verbruik.

💰 Tegoeden 
Bij het extra aanvragen van opvang met tegoed worden alleen tegoedregels getoond die geldig zijn. 

🗓 Extra knoppen toegevoegd in de kalender
Bij de kalender zijn extra knoppen toegevoegd voor het aanvragen van een ruiling en een afwezigheid. Hiermee proberen wij het nog gebruikersvriendelijker te maken voor ouders. De legenda onder de kalender is verkleind omdat het formaat verwarrend was voor gebruikers. 

🛠 Versienummer 
Elke nieuwe update krijgt in het vervolg een versienummer. Zo kun je altijd controleren of een ouder de laatste versie van de app heeft gedownload. Voor deze update is het nieuwe versienummer V1.1.6.

📘 Nieuwe Handleiding Ouderapp 2021
Er is een nieuwe handleiding beschikbaar voor de ouderapp. Deze kun je downloaden via de volgende linkhttps://we.tl/t-HVwDVtRywm 

📲 Nieuwe update beschikbaar 24 december 2021
De nieuwe update zal beschikbaar zijn voor ouders in de IOS Apple en Google play store vanaf 24 december 2021. 

Wij hebben de bovenstaande nieuwe functies toegevoegd op basis van jullie feedback. Wij hopen dat jullie en de ouders veel plezier hebben van de nieuwe update 😀


Het Wedaycare Team