fbpx

Ouderapp software kinderopvang

Nieuwe update april πŸ™Œ

Wedaycare ouderapp software

Beste klanten, 

Met deze blog willen wij jou informeren over de nieuwe updates in Wedaycare. Hieronder hebben wij per onderdeel de belangrijkste wijzigingen en nieuwe functies op een rijtje gezet. 

Nieuw notificatie geluid bij bericht πŸ”‰
Bij een nieuw bericht wordt altijd onderaan een notificatie getoond bij de groep. Vanaf nu krijg je daar ook een geluidje bij. Bij elk nieuw bericht krijgt de groep een notificatie geluid. Indien de ipad is gesloten wordt er geen geluid afgespeeld. 

Naam ouder toegevoegd bij bericht
De naam van de verzender van een bericht is nu zichtbaar bij berichten. Zo kun je meteen zien welke ouder het bericht heeft gestuurd.

Kindprofiel klikbaar bij berichten πŸ‘Ά
Via berichten kan je nu ook klikken op de profielfoto van een kind om naar het profiel te gaan.  

Kindprofiel contracten start en eindtijd toegevoegd
Via het kindprofiel kun je contracten bekijken die bij het kind horen. Daar is nu ook de starttijd en eindtijd aan toegevoegd. 

Videomodule toegevoegd πŸ“Ή
In verband met het Coronavirus willen wij onze klanten ondersteunen en de komende periode geen kosten in rekening brengen voor de module video. Deze is voor iedereen vanaf heden beschikbaar. Hoe kunnen video’s verstuurd worden?

  • Via het dagboek van een kindprofiel 
  • Indien kinderen zijn aangemeld via de groepspagina β€œDag overzicht”
  • Via de kalender kun je met terugwerkende kracht een foto of video sturen via de knop dagboek als je op een willekeurige dag gaat staan. Let op: je kunt dan alleen selecteren uit de kinderen die gepland staan voor die dag.

Voeding items toegevoegd πŸ
Er zijn een aantal voeding items toegevoegd bij dagoverzicht -> voeding -> flesvoeding zoals Nutrilon forte, AR en Omneo nummer 1 en Kruidvat 1,2,3.  

Nieuwe aanvragen per groep
Op de pagina groepenoverzicht van de locatie is nu per groep het aantal nieuwe aanvragen zichtbaar van ouders.

Chatsysteem toegevoegd πŸ’¬
Nieuwe support chatsysteem is toegevoegd bij elke gebruiker. Hierdoor kan elke medewerker meteen een vraag stellen en de kennisbank bekijken van Wedaycare. Zo zijn we ver weg maar toch dichtbij!   

Ouderapp

Tegoed geldigheidsdatum toegevoegd  πŸ—“
In de ouderapp kunnen ouders zien wanneer het tegoed verlopen is per tegoedregel. 

E-mail notificaties πŸ“₯
Ouders krijgen vanaf nu ook standaard notificatie e-mails. Deze kunnen worden uitgezet via instellingen in de app of portaal. Een ouder krijgt zowel een pushbericht op de telefoon en een e-mail. Een e-mail notificatie wordt verstuurd bij de volgende activiteiten:

  • Nieuw item in dagboek (foto, video en/of tekst)
  • Afwijzen / Goedkeuring van een aanvraag 
  • Nieuw bericht

Gegevens wijzigen ouders  πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§
Ouders hebben met de nieuwe update de mogelijkheid om meer gegevens te wijzigen of aan te vullen. Uiteraard moet hiervoor wel toestemming worden gegeven via de adreswijziging tegel in KidsVision. 

De nieuwe updates staan live en kunnen direct worden gebruikt. Mocht je vragen hebben of feedback willen geven, dan horen wij dat altijd graag via onze helpdesk support@wedaycare.com.  

Wedaycare blijft werkenIn deze bizarre tijd blijft onze klantenservice tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar op +31 (0) 85 13 024 93 , via de chat en via e-mail support@wedaycare.com. Ook de trainingen voor nieuwe en bestaande klanten blijven gewoon doordraaien maar dan online. Wij zorgen dat onze diensten altijd gebruikt kunnen worden en doen er alles aan om jullie te ondersteunen. 

We hopen dat jij, je collega’s en dierbaren veilig en gezond zijn in deze ongekende tijden. Be safe πŸ™    

Het Wedaycare Team