Partners

Wedaycare Partners

Icon Image

Integratie KidsVision

Professionele kinderopvang vraagt om doordachte bedrijfssoftware. Wij hebben in de kinderopvang gewerkt en op basis van die ervaring KidsVision gebouwd. KidsVision is gebaseerd op Microsoft technologie en sluit naadloos aan op uw werkzaamheden.

Icon Image

Partner Cloudcarrier

Je Apple apparatuur zelf beheren is specialistisch en tijdrovend werk. Cloudcarrier’s gecertificeerde Apple Consultants is gespecialiseerd in het beheren van Apple hardware. Met onze Apple beheer oplossing weet je zeker dat je iPads en MacBooks altijd up-to-date en veilig zijn en dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste applicaties. Daarnaast kun je gebruiken maken van onze servicedesk om al je ICT vragen te beantwoorden. Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen neem dan contact met ons op door te bellen met 088 22 25 010.

Wedaycare koppelt

Wedaycare sluit feilloos aan op het back-office systeem. De koppeling zorgt voor optimale gegevensuitwisseling tussen beide systemen. Informatie is altijd accuraat en overzichtelijk in te zien op de pc, tablet of telefoon. De communicatie tussen beide systemen zorgt voor eenvoudige facturatie en rapportages. Handig voor bijvoorbeeld controles van de GGD.