fbpx

Ouderapp software kinderopvang

Update Wedaycare Coronavirus

Wedaycare ouderapp video module

Beste klanten,

De kinderopvang en scholen zijn dicht tot minimaal 6 april. Wij begrijpen dat dit enorme impact heeft op onze klanten, de maatschappij maar zeker ook op ons. Daarom willen wij er alles aan doen om onze klanten een hart onder riem te steken en te ondersteunen waar nodig. 

Gratis video module 📹 
Het is mogelijk om foto’s te sturen naar ouders, maar nog geen video’s. Belangrijkste is dat er verbinding blijft met de kinderen! Daarom proberen wij binnen enkele dagen bij alle klanten de video module te activeren. In verband met coronavirus willen wij onze klanten ondersteunen en de komende periode geen kosten in rekening brengen voor de module video. 

Wedaycare ontwikkelt 
Daarnaast blijft wedaycare door ontwikkelen de komende periode en zullen we jullie snel op de hoogte brengen van de nieuwe ontwikkelingen. 

KidsVision
Om jullie te ondersteunen heeft KidsVision op de online kennisbank een apart hoofdstuk gemaakt. Hierin staat onder andere: hoe kun je kinderen collectief afmelden, hoe kan ik personeel deeltijd WW afwezig melden. https://vraag.kidsvision.nl/support/login

Wedaycare blijft werken 
In deze bizarre tijd blijft onze klantenservice tijdens kantooruren gewoon telefonisch bereikbaar op +31 (0) 85 13 024 93  en via support@wedaycare.com. Ook de trainingen voor nieuwe en bestaande klanten blijven gewoon doordraaien maar dan online. Waar mogelijk werken we zoveel mogelijk vanuit huis.

We staan voor je klaar
Hoewel het een hectische tijd is zien we ook veel mooie initiatieven waarin mensen elkaar steunen. Wij zorgen dat onze diensten altijd gebruikt kunnen worden en doen er alles aan om jullie te ondersteunen. 

We hopen dat jij, je collega’s en dierbaren veilig en gezond zijn in deze ongekende tijden. Be safe 🙏   

Namens het gehele Wedaycare Team

Sezan Keers

‘Wanneer we niet langer de situatie kunnen veranderen, worden we uitgedaagd onszelf te veranderen’